Asos tilbyder mode og beauty til alle, og det er vigtigt at understrege de åbne arme her. Konceptet hos Asos går nemlig ud på at invitere alle mennesker til at tage del i glæden ved lækkert modetøj og produkter af bedste kvalitet til skønhedspleje. Hos Asos er der ingen smalle steder eller lukkede døre.

Uanset dit køn, din seskuelle orientering, din krops udformning, din type – så skal der være mode også til dig. Hos Asos møder du derfor en meget åben og accepterende holdning til en hvilken som helst kundetype. Dine ønsker respekteres, og Asos gør alt, hvad de kan for at tilgodese netop dine behov.

Eksempler på attituden hos Asos kan være, at alle deres egne Asos-brands tilbydes i flere end 30 forskellige størrelser. Du kan derfor ikke komme her og sige, at ‘de ikke havde noget i min størrelse’. Asos HAR noget i din størrelse, og i enhver anden størrelse. Er du meget lille? Er du meget stor? Er du et eller andet sted ind imellem? Du finder din størrelse hos Asos, og du kan vælge i flot udvalg. Ikke bare 2-3 ting, men mange ting.

På samme måde giver det et godt indtryk af Asos’ profil, at de er officiel partner for British Paralympic Association, hvortil Asos leverer alt tøj til det britiske hold ved Paralympics. Asos er britisk, men altså med webshops mange steder, herunder i Danmark. Det fine ved eksemplet med Paralympics er i alle tilfælde, at Asos fremstiller skræddersyet tøj til hver eneste britiske atlet ved legene. Dette giver erfaring med design.

Asos er officiel partner for British Paralympic Association

Asos har erfaring i at designe ‘adaptivt’ tøj til mange forskellige behov. Asos er ekspert i at opfylde kundernes ønsker, både når det gælder det funktionelle og det æstetiske. I forlængelse heraf er det også fint, at Asos samarbejder med GLAAD, der repræsenterer LGBTQ-miljøet. Hvordan du end definerer dig i forhold til det med kønnene, så er du velkommen hos Asos, og du finder garanteret modetøj, du kan lide.

I sortimentet generelt hos Asos er det derfor også logisk, at mange produkter er ‘unisex’. Godt nok er kategorierne ‘Kvinder’ og ‘Mænd’ her stadig som indgang til shopping, men hvad forhindrer dig at i shoppe i begge kategorier, som du har lyst. Asos understreger selv, at du skal være den, du er.

Asos formulerer det sådan, at enhver af os har ret til at være sig selv, uden at blive dømt. Asos har som målsætning at fremme det individuelle udtryk, at give selvtillid til alle slags mennesker, så du kan eksperimentere og folde dig ud som den, du er. I den forstand tilbyder Asos individuel mode.

Sortimentet rummer beklædning i bredt udvalg, til både ‘kvinder’ og ‘mænd’, samtidig er her sko og accessories, alt fra bælter over smykker til solbriller. Desuden er her en særskilt afdeling med Træningstøj, hvor du finder et stort udvalg af tøj, sko og accessories til mange slags sportsudøvelse.

Brandet tilbyder et bredt sortiment af beauty-produkter, herunder også personlig pleje. Både i kategorien beauty og generelt i webshoppen finder du mange af de kendte mærker, side om side med Asos’ egne brands. Det er hele er kendetegnet af høj kvalitet og bredde i udvalget.

Priserne er yderst rimelige, så man behøver ikke vente til januarudsalget. Desuden er her Outlet med mange nedsatte varer, og Asos giver i øvrigt 10% rabat generelt til studerende. Fragten er gratis, hvis du tilmelder dig Asos Premium.