Den Grønne Asparges måltidskasser er sund og lækker mad til rimelige priser. Gratis levering over hele landet, til alle brofaste områder.

Den Grønne Asparges måltidskasser er især henvendt til familier, og specielt til familier, der lægger vægt på at spise sund og ikke nødvendigvis traditionel dansk mad. Disse sunde måltidskasser kan dog udmærket bestilles også af singler, for der kan bestilles fra 1-6 personer. Maden er varieret og af høj kvalitet. Priserne er generelt konkurrencedygtige, særligt attraktive for større familier.

Tre typer måltidskasser

Sortimentet hos Den Grønne Asparges består som udgangspunkt af tre typer måltidskasser. Det er nemt at vælge. Samtidig er der mulighed for at justere lidt på indholdet af kasserne, nemlig om det skal være med eller uden fisk. Konceptet er enkelt: Vælg én af tre slags måltidskasser og angiv, om du vil have fisk eller ej. Dernæst skal du blot angive hvor mange personer i hvor mange dage, måltidskassen bestilles til. Og det næste, der sker, er, at måltidskassen leveres til din dør. Så nemt er det.

Priser og vilkår er ens for de tre kasser

De tre varianter af Den Grønne Asparges måltidskasser er:

  • Familiekassen: Mad af den børnevenlige slags – burgere, frikadeller, kylling.
  • Inspirationskassen:  Varierede og krydrede middagsretter fra det meste af verden.
  • Slankekassen: Flere grøntsager, mindre kød, blandet klassisk og eksotisk.

Fælles for de tre kasser er, at du kan bestille mad til 1-6 personer, og at du kan bestille til enten 3 eller 4 dage. Også priserne for de tre varianter er de samme, altså forstået sådan, at priserne ligger inden for det samme område alt efter, om du bestiller til 1 person, 2 personer og så videre.

Billigere at bestille til flere personer

Priserne starter ved 339 kroner for 1 person i 4 dage og op til 789 kroner for 6 personer i 4 dage. Heraf fremgår det, at prisen pr. kuvert falder drastisk, når du bestiller til flere personer. Som single kan det måske være en ide at bestille til flere personer og så simpelthen gemme noget af maden.

Weekendkasser og vin

Foruden de tre grundlæggende varianter af måltidskasser tilbyder Den Grønne Asparges særlige Weekendkasser. Sortimentet af Weekendkasser er ganske stort, du kan for eksempel vælge mellem to størrelser grillkasser, herudover eksotiske forårsruller, burgere, pizzaer. Du kan også bestille vin til din mad.

Levering af råvarer og opskrifter

Alle typer måltidskasser – både de tre ugentlige og de forskellige Weekendkasser – har det til fælles, at Den Grønne Asparges leverer råvarer og opskrifter til din dør. Du skal derfor være indstillet på selv at stå i køkkenet og tilberede maden. Tilberedningstiden varierer fra en halv time og op til en time. Det forventes, at du selv har nogle grundingredienser til madlavning i dit køkken, for eksempel visse krydderier, mælk, rasp, madolie med mere. Opskrifterne er generelt velegnede til at inddrage børnene i madlavningen.

Gratis levering over hele landet

Den Grønne Asparges familiekasse leveres over hele landet, dog undtaget øer uden broforbindelse. Levering af måltidskasser sker mandag eller tirsdag, afhængigt af hvor i landet du bor. Fragt er gratis, og i øjeblikket er der tilbud på måltidskasser, så du får 25% rabat ved bestilling af den første måltidskasse. Du kan opsige dit abonnement til hver en tid, der er ingen binding. Du kan også sætte abonnementet på pause, for eksempel i ferier, og du kan frit skifte mellem de tre grundtyper af måltidskasser fra uge til uge.