Når man har ansøgt om et lån, behøver der ikke gå lang tid, før man får svar på sin ansøgning fra låneudbyderen. Til hver en tid gennemgår låneudbyderen ansøgningen, og man vil få et personligt svar retur pr. enten e-mail eller telefon. Her vil man få oplyst, om man er blevet bevilliget et lån. Blot fordi RKI ingen hindring er, er man ikke alle steder nødvendigvis garanteret et lån, og man må derfor vente på et svar, når man har sendt sin ansøgning af sted.

Her er det også være at undersøge, hvad reglerne er hos netop den låneudbyder, hvor man ansøger om et lån hos. Mange steder kan man få svar på sin ansøgning med det samme, når man ansøger om et lån trods RKI, men i nogle tilfælde må man forvente, at der kan gå helt op til 24 timer. Uanset hvad, så er man sikker på, at man kan få et hurtigt svar på sin ansøgning, når man ansøger om et lån trods RKI, og det sikrer samtidig en meget hurtigt afklaring. På denne måde ved man også hurtigt, om man skal gå i gang med at ansøge om et lån et andet sted.

Lån med RKI i dag

Man kan allerede ansøge om et lån med RKI i dag, og det betyder, at man hurtigt kan få afklaring om, hvorvidt det er muligt at optage et lån eller ej. Hvis man får et afslag på en låneansøgning et sted, skal man ikke give op, for man kan i stedet blot finde en ny låneudbydere, og igen ansøge om et lån. Det er absolut ingen hindring at ansøge om et lån flere steder, og det er helt op til en selv, hvor man vælger at ansøge om et lån online trods RKI.

Er det sikkert at ansøge om et lån trods RKI?

Det er på ingen måder farligt at ansøge om et lån trods RKI, og også her er sikkerheden meget stor. Det betyder, at både data og personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Hvis man er så heldig, at man får tilbudt et hurtigt lån trods RKI, forpligter man sig først den dag, man har underskrevet låneaftalen. Herefter vil man også have 14 dages fortrydelsesret, og det betyder, at der er tid til at fortryde, hvis man ikke alligevel ønsker at låne pengene. Derfor er der ingen risiko forbundet med at ansøge om et lån trods RKI. Lån penge trods RKI – og du kan være helt tryg. Det anbefales dog til hver en tid ikke at låne penge, som man ikke har mulighed for at betale tilbage, for på denne måde kan det blive rigtig svært at afdrage på sin gæld. Det kan også være medvirkende til, at man på ny havner i RKI, og det er ikke ønskværdigt for nogen.